2006/Català

De Hackmeeting

(Diferencias entre revisiones)
(corrigiendo...)
m (corrigiendo...)
Línea 39: Línea 39:
==¿He d'apuntar-m'hi per poder assistir-hi?==
==¿He d'apuntar-m'hi per poder assistir-hi?==
-
* No és obligatori, però par a facilitar la previsió d'asistencia, o si et vols quedar a dormir o a menjar, apúnta't a aquestes [[2006/Listas | llistes]].
+
* No és obligatori, però par a facilitar la previsió d'assistència, o si t'hi vols quedar a dormir o a menjar, apúnta't a aquestes [[2006/Listas | llistes]].
==¿Y per a participar?==
==¿Y per a participar?==

Revisión de 20:42 11 sep 2006

Castellano Coordinació

Tabla de contenidos

Benvingut-uda a la Wiki del Hackmeeting 2006


Experimenta la teva llibertat   

Participa-hi!   

hack your mind

El hackmeeting és una trobada lliure i autogestionada que gira entorn de les noves tecnologies, les seves implicacions socials, la lliure circulació de sabers i tècniques, la privadesa, la creació col·lectiva, el conflicte telemàtic i molt més. Aquest esdeveniment es caracteritza a més per no fer distinció entre organitzadors i assistents.


En aquest wiki hi trobaràs tota l'informació necessària sobre el hackmeeting. Participa-hi!

Els hackmeetings són esdeveniments autorganitzats/desorganitzats on socialitzar el coneixement i intercanviar experiències de tot tipus. NO són una party; NO hi ha organitzadors ni convidats, està obert a qui hi vulgui participar, és dinàmic per definició. Cada lloc en el qual es celebra ho fa únic i hi ha moltes maneres de viure'l i de concebre'l.

Es componen de conferències, tallers, taules rodones i altres activitats; tot això des de la base de la filosofia de el programari lliure i la lliure circulació del coneixement. També la defensa dels ciberdrets, la creativitat o la implicació de la tecnologia en els moviments socials, tenen un lloc rellevant en aquest tipus de reunions.

El motor per a la coordinació, discussió i organització del Hackmeeting consta de: aquesta wiki, que estàs llegint ara mateix, la qual es va editant sobre la marxa; una llista de correu i un canal de (#hackmeeting) IRC (xat) en el servidor irc.freenode.org.

Si vols participar llegeix les FaQs i apunta't a la llista de correu que constituïx l'assemblea virtual oberta per a l'organització d'aquest esdeveniment.


Pròxim Hackmeeting:

Hackiluro, Hackmeeting 2006: Experimenta la teva llibertat

¿Quán?

  • 13, 14 y 15 d´Octubre

¿Ón?

¿Qué?

¿He d'apuntar-m'hi per poder assistir-hi?

  • No és obligatori, però par a facilitar la previsió d'assistència, o si t'hi vols quedar a dormir o a menjar, apúnta't a aquestes llistes.

¿Y per a participar?

   Es convoca una assemblea per a tota la gent de Mataró i
   comarques interessada en treballar per a fer possible el hackmeeting, el
   diumenge 17 de Setembre a les 17:30h. en el CSOA la Fibra.

Hackmeetings realitzats:

2000/HMBCN00 2001/Leioa01 2002/MaDHacK 2003/HacKuÑa 2004/HackAndalus 2005/hm<k'05


Altres


Coordinació


Enllaços


Wiki

Herramientas personales